Music Hero

Music Hero (Héroe de Música) 1.4

Guitar Hero-kloon voor vingervlugge Android-gebruikers

VOOR

  • Zelf liedjes toevoegen
  • 2 moeilijkheidsgraden

TEGEN

  • Ritme klopt niet altijd
  • Geen verschillende instrumenten

Goed
7

Music Hero is een gratis game voor Android in de stijl van Guitar Hero. Je ragt ritmisch mee met al je favoriete liedjes en mp3tjes, om zo telkens een hogere score te bereiken.

Het concept van Music Hero steekt eenvoudig in elkaar. Er vallen knoppen in drie verschillende kleuren naar beneden op je scherm, die jij op het ritme van de muziek moet aantikken. Raak je meerdere van deze knoppen achter elkaar dan bouw je een combo op waarmee je extra veel punten scoort.

In tegenstelling tot soortgelijke games als Tap Tap Revenge en Guitar Hero is het liedjesaanbod van Music Hero erg karig. Je bent snel klaar met de 3 bijgeleverde nummers. Des te leuker is het om je favoriete liedjes te gebruiken in Music Hero; je scheurt zo als een echte Jimi Hendrix door je eigen muziekcollectie.

Voor een ritmische muziekgame is Music Hero soms verrassend aritmisch. De noten die je aantikt komen bij sommige liedjes qua timing amper overeen met de muziek die je hoort, zodat je vooral goed moet kijken om op tijd te zijn. Zorg er daarom voor dat je eenvoudige liedjes gebruikt in Music Hero; met ingewikkelde ritmes heeft de app beduidend meer moeite.

Met kramp in de vingers je hoogste muzikale scores verbeteren; daar draait de game Music Hero om. Vooral de optie om je eigen muziek te importeren is erg leuk, al heeft de app vaak moeite om het juiste ritme te herkennen. Music Hero kan dankzij het beperkte aanbod aan liedjes en gebrek aan 'career mode' niet op tegen concurrenten Guitar Hero en Tap Tap Revenge.

Music Hero

Download

Music Hero (Héroe de Música) 1.4

Beoordelingen about Music Hero